De sims 4 CAS Demo Proefversie – Aanmelding


Via de officiële Facebook pagina van de sims 4 kwam ik het onderstaande bericht tegen. Wil je graag helpen met het testen van de Sims 4 CAS demo kun je, je nu aanmelden en kun je binnen twee weken de sim 4 cas demo ontvangen. Zorg er wel voor dat je het email adres invult die aan je origin account gekoppeld is!

Succes en hopelijk kunnen we hem straks met z’n allen spelen.

 

Ten eerste wil ik de spelers bedanken die ons de afgelopen week hebben geholpen om de proefversie van De Sims 4 Creëer-een-Sim Demo te testen. We hebben een heleboel handige informatie ontvangen voor verbetering van de game en we hebben gezien hoeveel plezier jullie hebben beleefd aan het maken van de Sims.

We hebben ook gezien hoeveel van jullie wilden deelnemen om ons te helpen met het testen van de game. Ik ben blij mee te kunnen delen dat we nu iedereen uitnodigen die interesse heeft, dus meld je aan om kans te maken op deelname aan de proefversie.

Je hoeft alleen je e-mailadres te verstrekken (het adres dat aan je Origin-account is gekoppeld) in het veld van De Sims 4 Creëer-een-Sim Demo op de startpagina. Deelname aan de proefversie is beperkt, en niet iedereen zal uit worden genodigd. Als je wordt uitgenodigd om deel te nemen, ontvang je in de aankomende twee weken per e-mail een uitnodiging met volledige instructies.

Lees onze Veelgestelde vragen voor meer informatie over De Sims 4 Creëer-een-Sim Demo.

We kijken uit naar jullie feedback.

 

– Rachel

Bron bericht

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s