De eerste stap is gezet


Gister hadden we weer les, eigenlijk ben ik deze les een stapje gaan maken. Tja, ik kon dit model zo invullen dus ik denk dat ik wel kan zeggen jongens, ik heb mijn idee!
Ik ga video reviews, tutorials of play sims with me maken. Uiteindelijk wil ik natuurlijk zorgen dat ik via youtube kan verdienen aan mijn video’s. Maar om dat voor elkaar te krijgen wil ik eerst een groep followers hebben. Dus dat betekent binnen de community er voor zorgen dat mensen mij gaan kennen en mijn flimpjes willen zien.
Nu download ik het filmpje natuurlijk naar youtube, gooi het eruit via twitter en facebook. Zet het op mijn simblr pagina en vraag aan mensen die ik binnen de community al ken wat ze er van vinden.
Nu heeft Nefje mijn video op haar fansite geplaatst wat ik echt super vet vind! Nogmaals Dank Nefje 🙂 Zie het bericht hier: Marii speelt sims

Dus wat ik nu moet doen, zorgen dat ik bekend raak binnen de community, dat betekend meer filmpjes maken en vooral gaan promoten.
Daarnaast weet ik dat mensen op hoge kwaliteit filmpjes afkomen dat betekend dat ik nog even met youtube, livestream en movie maker flink ga spelen.

Ik ben nog wel even zoet denk ik 😉

Advertenties

2 gedachtes over “De eerste stap is gezet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s